Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?

Kan en Litebook lysterapilampe og en PSIO-brille hjælpe til at modvirke mod andre sygdomme?

Der har gennem flere år været forsket i om frekvensområde lysterapilamper eller briller har kan have en positiv ændring på at bremse udvikling af andre sygdomme. Man undersøger pt. på AUH og Hillerød Hospital om den røde del af det lys som Litebook og PSIO udsender kan bidrage til at bremse udvikling af kræftceller.

Kan lysterapi hjælpe mod kræft?

Det lysspekter der ligger fra 600-650Nm har vist at have en stabiliserende udvikling i forhold til udvikling af kræft. Om det er kroppens væsentlige forbedring af serotonin og melatonin, har man endnu ikke kunne påvise. Men der er konstateret en formindsket udvikling af kræft hos patienter der har gennemgået behandling mod vinter forstyrrelser.

På samme måde som Litebook lysterapilamper hjælper med at stabilisere dit velbefindende uden brug af medicin, aktiverer PSIO hjernen til at producere serotonin, som er det belønningsstof der overfører signaler mellem hjernecellerne. Serotonin og Melatonin påvirker en med følelsen af tilfredshed og opmuntring.

En lysterapibrille giver dig energi

Vil du gerne undgå at mangle energi, blive irritabel, have uhensigtsmæssige spisevaner og søvnproblemer? Så er Litebook eller PSIO lysterapibrille en naturlig hjælp der kan bruges hele året. PSIO-brillen har et bredt udvalg af programmer til at undgå stress. Tag en powernap midt på dagen eller om aftenen ved hjælp af afslappende tale og musik til at fjerne dårlige tanker. Dette gør det lettere at falde i søvn uden brug af sovepiller. PSIO leveres med et stort udvalg af programmer der er designet til at forbedre dit velbefindende. Hvis du har specielle ønsker, kan de fleste programmer tilkøbes i PSIO butikken. PSIO-brillen har i mange år været med til at modvirke stress, søvnforstyrrelser ved skifteholdsarbejde og vinterdepression. PSIO styrker positive tanker og det er lettere ved at falde i søvn. PSIO er derfor en stor hjælp for dig der er berørt af disse symptomer. PSIO som kombinerer lys og MP3 lyd er en teknologi der har været anvendt mere end 20 år tilbage i genoptræning, i rumfart, sovelaboratorier, på hospitaler til at mindske smertepåvirkninger og stress under kirurgiske indgreb. Nasa anvender PSIO til at regulerer astronauters Jet Lag og stress kontrol.

Find din Litebook eller PSIO lysterapibrille i dag

Hos litebook.dk har vi et stort udvalg af forskellige lysterapilamper der er effektive mod vinterdepression. Litebook og PSIO er alle CE godkendt som medicinsk udstyr, som er din sikkerhed for at Litebook og PSIO produkter har en dokumenteret virkning. Udvalget finder du under vores produkter.