Velkommen, ønsker du at logge ind eller oprette en ny bruger?

Undersøgelse: Derfor skal du købe en lysterapilampe

lysterapilampe

En lysterapilampe er stadig et nyt fænomen i mange hjem. Dog har lampen nu i flere år været med til at modvirke vinterdepression for mange. Lysterapilampen er derfor en selvfølge for dig, som ønsker at vågne op med en følelse af sommeren, selv når vinteren er over os. Litebook uddyber hvorfor lampen er vigtig for netop dit humør.

Lysterapilampe er medicin til vinteren

Når “winter is coming” og mørket falder på, har vi mennesker ofte en tendens til at blive ramt af vinterdepressioner. Vi bliver mere irritable og generelt med trætte med mangel på energi. Det skyldes i høj grad mangel på lys, som vi er vant til fra sommerens stråler. Lyset giver os energi og løfter vores humør. Derfor er opfindelsen af lysterapilamper blevet en kæmpe succes verden over – netop fordi de virker.

Som overlæge Klaus Martiny tilbage i 2015 fortalte, så virker lysterapi mod vinterdepressioner. Det skyldes, at lys har indflydelse på serotonin i hjernen, som er det stof, der kan påvirke depression. Lysterapi kan påvirke den mangel af serotonin vi har om vinteren, hvilket derfor kan modvirke vinterdepression. Derfor er en lysterapilampe det oplagte valg for dig, som ønsker at opretholde energi og det gode humør i en svær vinter.

Sådan hjælper en lysterapilampe dig

Lysterapi hjælper på humøret – især om vinteren. Det gør den i høj grad ved at:

  • Give dig mere energi
  • Give dig mere stabil døgnrytme
  • Give dig mere koncentration af serotonin i hjernen

Ved at bruge lampen om morgenen får man mere energi samt bedre døgnrytme. Derfor skal den helst bruges om morgenen fremfor aften. Bruger man lampen om aftenen, kan man nemlig få sværere ved at sove.

Find din lysterapilampe i dag

Lyset er vores ven, og derfor er det vigtigt, at vi søger den i mørke og kolde tider. Du kender det selv – glæden ved sommerens varme giver mod på lidt mere af det hele. Af den grund kan et øget overskud med en lysterapilampe gøre, at netop du kommer til at stå stærkere med større livsglæde i vintertiderne.

Hos Litebook har vi et udvalg af forskellige lamper med effektiv lysterapi. Inde under hver en lampe kan du blive klogere på, hvordan den hjælper dig. Udvalget finder du under vores produkter.

Nedenfor kan du også se en film over, hvordan lysterapilampen fungerer: